Opis Usitnjene školjke Chytil
Usitnjene školjke. Koristimo ih u mesnim i ribljim smjesama za povećanje atraktivnosti. Šarani redovito jedu školjke i školjiće. Školjke jaja i usitnjene školjke uzrokuju tzv. efekt hrskanja - zvukovi pucanja i drobljenja prilikom konzumiranja cijelih školjki privlače druge šarane na mjesto.
Doziranje: maksimalni udio u suhoj smjesi do 5 %.
Opis je automatski preveden, ispričavamo se zbog grešaka u tekstu.
Često kupovani uz ovaj proizvod
Opis Usitnjene školjke Chytil
Usitnjene školjke. Koristimo ih u mesnim i ribljim smjesama za povećanje atraktivnosti. Šarani redovito jedu školjke i školjiće. Školjke jaja i usitnjene školjke uzrokuju tzv. efekt hrskanja - zvukovi pucanja i drobljenja prilikom konzumiranja cijelih školjki privlače druge šarane na mjesto.
Doziranje: maksimalni udio u suhoj smjesi do 5 %.
Opis je automatski preveden, ispričavamo se zbog grešaka u tekstu.
Često kupovani uz ovaj proizvod
6 razlogan zašto 
kupovati kod nas
            - 
                Dostava na adresu s online plaćanjem ili pouzećem 
- 
                Osnovano 2000. godine - tradicija prodaje 25 godina 
- 
                Mogućnost kupnje na rate 
- 
                Mogućnost povrata robe unutar 14 dana 
- 
                Najširi asortiman - više od 100 000 proizvoda u ponudi 
- 
                Razumijemo se u pecanje - u ekipi je i svjetski prvak 
 
                 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
                         
     
     
                                                     
     
     
     
    