Opis Práškoviti Dip Nikl Powder Dip 60gr
Vrlo atraktivan praškasti dip prikladan za poboljšanje svih vrsta mamaca.
Za maksimalnu učinkovitost namočite mamac u vodu ili tekući dip, neka se ocijedi, a zatim u praškastom dipu i neka se suši oko 2 minute.
Ovaj postupak se može ponavljati više puta za dodatnu dugotrajnu atraktivnost.
Opis je automatski preveden, ispričavamo se zbog grešaka u tekstu.
Priručni Dip Nikl Powder Dip 60gr Chilli & Breskva
- 
                                                    
                                                            
                                                    5,88 €
- 
                                                    
                                                            
                                                    5,88 €
- 
                                                    Pakiranje 60grOkus Scopex & Squid5,88 €
- 
                                                    
                                                            
                                                    5,88 €
- 
                                                    Pakiranje 60grOkus Giga Skuša5,88 €
- 
                                                    
                                                            
                                                    5,88 €
- 
                                                    
                                                            
                                                    5,88 €
- 
                                                    Pakiranje 60grOkus KillBerry5,88 €
- 
                                                    
                                                            
                                                    5,88 €
- Proizvođač Nikl
- Jamstvo 24 mjeseca
Često kupovani uz ovaj proizvod
Opis Práškoviti Dip Nikl Powder Dip 60gr
Vrlo atraktivan praškasti dip prikladan za poboljšanje svih vrsta mamaca.
Za maksimalnu učinkovitost namočite mamac u vodu ili tekući dip, neka se ocijedi, a zatim u praškastom dipu i neka se suši oko 2 minute.
Ovaj postupak se može ponavljati više puta za dodatnu dugotrajnu atraktivnost.
Opis je automatski preveden, ispričavamo se zbog grešaka u tekstu.
Često kupovani uz ovaj proizvod
6 razlogan zašto 
kupovati kod nas
            - 
                Dostava na adresu s online plaćanjem ili pouzećem 
- 
                Osnovano 2000. godine - tradicija prodaje 25 godina 
- 
                Mogućnost kupnje na rate 
- 
                Mogućnost povrata robe unutar 14 dana 
- 
                Najširi asortiman - više od 100 000 proizvoda u ponudi 
- 
                Razumijemo se u pecanje - u ekipi je i svjetski prvak 
 
                 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
                         
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    