Opis Peleti LK Baits Salt Salmon 1kg
- 4 mm - 10-50 min
- 12 mm - 2-3 sata
- 20mm - 5-8 sati
Peleta se nakon kontakta s vodom počinje raspadati i pojedinačne čestice uzdižu se stupcem vode ili stvaraju na dnu vrlo atraktivan oblak. Ako trebate produžiti vrijeme raspadanja, preporučujemo da uronite pelet u Dipu i obložite ga Pastom. Time ćete produžiti vrijeme raspadanja otprilike za 20 %.
Opis je automatski preveden, ispričavamo se zbog grešaka u tekstu.
Često kupovani uz ovaj proizvod
Opis Peleti LK Baits Salt Salmon 1kg
- 4 mm - 10-50 min
- 12 mm - 2-3 sata
- 20mm - 5-8 sati
Peleta se nakon kontakta s vodom počinje raspadati i pojedinačne čestice uzdižu se stupcem vode ili stvaraju na dnu vrlo atraktivan oblak. Ako trebate produžiti vrijeme raspadanja, preporučujemo da uronite pelet u Dipu i obložite ga Pastom. Time ćete produžiti vrijeme raspadanja otprilike za 20 %.
Opis je automatski preveden, ispričavamo se zbog grešaka u tekstu.
Često kupovani uz ovaj proizvod
6 razlogan zašto 
kupovati kod nas
            - 
                Dostava na adresu s online plaćanjem ili pouzećem 
- 
                Osnovano 2000. godine - tradicija prodaje 25 godina 
- 
                Mogućnost kupnje na rate 
- 
                Mogućnost povrata robe unutar 14 dana 
- 
                Najširi asortiman - više od 100 000 proizvoda u ponudi 
- 
                Razumijemo se u pecanje - u ekipi je i svjetski prvak 
 
                 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
                         
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
                                                     
     
     
     
     
    